Arunrak thai massage Castricum en nu ook in Bergen nh - OPENINGSTIJDEN
Kruidenstempelmassage
       
Wat is een kruidenstempelmassage?
Een massage met warme tot hete kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende kruiden met een krachtige en helende werking.
Ze activeren je bloedcirculatie en maken je spieren soepeler. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht. De deugddoende warmte van de kruidenstempels ontspannen uw geest en de zachte massage van uw huid maakt u gevoelig voor welzijn en verlevendigt uw geest.
Een massage om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen.
Kruiden zijn gezond. Zij toveren heerlijke smaken in onze gerechten en activeren onze stofwisseling. Onze huid is ons grootste orgaan. Wat met de juiste temperatuur, in de juiste vloeibaarheid en de juiste druk in de huid ingemasseerd wordt, gaat héél diep in het onderliggende weefsel en zelfs tot in de organen. Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur verhoogt de stofwisseling met 15%. De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed.
Gespannen spieren produceren vaak schadelijke eindproducten van de stofwisseling die met deze warmte sneller afgevoerd worden...
Op de juiste plaats en juist gedoseerd werkt deze gebalde kracht van de natuur als een bron van vitaliteit. Blokkades worden via de energiepunten opgelost en nieuwe vitale energie vloeit door het lichaam.
Een kruidenstempelmassage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Kruidenstempelmassage neemt de zorgen weg van de ziel, helpt tegen stress en wijst de weg naar innerlijke balans. Kruidenstempelmassage geeft schoonheid en genot. De huid ervaart een mechanische impuls en neemt boven op de warmteoverdracht de werkstoffen van uitgezochte kruidencomposities op. Het kruidige aroma, begeleid met zachte muziek, is een geschenk aan uw geest en lichaam. Tijd om weg te dromen, te ontspannen en tanken van nieuwe energie.
De kruiden zijn net voor bloeitijd geoogst, zodat zij beschikken over hun volle aroma.