Arunrak thai massage Castricum en nu ook in Bergen nh - OPENINGSTIJDEN

Deze massageolie met Arnica zorgt voor een ontspannende massage. De massageolie brengt lichaam en geest in balans. Deze aangenaam ruikende olie is niet vet en trekt bijzonder goed in de huid. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit en prima resultaten, zijn er in Nederland en Belgie verschillende centra voor fysiotherapie die met deze olie werken.
 
 
Therme Ayurveda Massage Oil is gebaseerd op de spirituele wetenschap Ayuerveda. De kruidige lichtzoete geurbeleving van sinaasappel, sandelhout en patchouly heeft ontspannende eigenschappen en brengt lichaam en geest weer in balans. Zo wordt massage ultiem verwennen en geeft het een heerlijk harmonieus gevoel.
 
In Thailand is de kruidenstempelmassage een oeroude traditionele behandeling. De ronde katoenen bundels met kruidenmixen waren ooit de geheime instrumenten van vroegere geneeskundigen. Recentelijk konden ze alleen maar verkregen worden bij traditiegetrouwe geneeskundigen of bij de Thaise Massageschool in Bangkok.
Onze kruidenstempels zijn handgemaakt, goed geknoopt en bevatten een met zorg gekozen kruidenmix. De kruidenstempel verzacht de spieren en is heilzaam bij gewrichtspijnen, spierkrampen en het bevordert de doorbloeding.